PrimaLoft®

WARMER, DROGER, ZACHTER

Primaloft ® is het meest geavanceerde isolatiemateriaal dat momenteel op de mark tbeschikbaar is en is gemaakt van zeer dunne polyester microvezels die overeenkomt met de structuur van dons. PrimaLoft biedt superieure prestaties en bescherming voor kou. Primaloft is ongelooflijk zacht, licht van gewicht, ademend, zeer samendrukbaar en heeft uitstekende waterafstotendheid, zodat uw hond zelfs in de meest extreme of wisselende weersomstandigheden comfortabel warm en droog zal blijven.
Het PrimaLoft assortiment omvat een scala van geavanceerde producten, die aan de hoogste normen van isolatiematerialen voldoen.
STOCK + STEIN® WEAR gebruikt voor haar producten Primaloft ® ONE, het materiaal dat alle voordelen van PrimaLoft® biedt. PrimaLoft ONE absorbeerd 3 keer minder water dan andere isolatiematerialen. Het is 24% warmer dan andere synthetische isolatiematerialen in droge toestand en 14% warmer in natte toestand.

DE VOORDELEN VAN PRIMALOFT ®
• Zeer licht en zacht
• Heeft uitstekende waterafstotende eigenschappen
• Is warm en gezellig en warm, zelfs als het nat is
• Droogt snel (veel sneller dan naar beneden)
• Lange levensduur, slijtvastheid
• samendrukbare om kleine verpakking
• Ademend en winddicht
• Zeer gemakkelijk te onderhouden - in de wasmachine wassen en tuimelen ondanks niet verloren de
   technische eigenschap
• Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd en bluesign®


Primaloft en Duurzaamheid

Tijdens de vervaardiging van PrimaLoft® worden geen chemicaliën (synthetische grondstoffen thermisch en mechanisch bewerkt) gebruikt. Het product is 100% recyclebaar en is Oeko-Tex 100 en bluesign ® gecertificeerd. Een buitengewoon duurzaam en milieuvriendelijk product.
Weer zo'n innovatief kwaliteitsproduct van eye4pets
Certificaten
Primaloft kan gewoon gereinigd worden in de wasmachines en en kan probleemloos in drogers. Spoelen in de wasmachine met koud water. Drogen bij lage temperatuur in de droger. Verwijder het product direct na dat het programma is geeindigd. (Oververhitting vermijden - niet  strijken)
Onderhoud:
Over PrimaLoft®:
De PrimaLoft® isolatie technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor het Amerikaanse leger als een waterdichte, kunststof alternatief voor leer. PrimaLoft® wordt nu beschouwd als een leider op het gebied van onderzoek en ontwikkeling van zeer functionele isolatiematerialen en garens, die warmte en comfort te bieden van top tot teen. De producten van PrimaLoft® worden gemaakt in de VS, Europa en Azië. Het merk PrimaLoft® is wereldwijd bekend en wordt gebruikt door toonaangevende outdoor en fashion merken o.a. voor beddengoed, werkkleding en militaire doeleinden. Voor meer informatie kunt u terecht op www.PrimaLoft.com.